Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var fria

 

 

Ta mig tillbaka

till den tiden 

när gräset var grönt 

och blommorna blommade 

en efter en

en tid utan slut. 

 

Ta mig tillbaka

till den tiden 

när vi stod där 

dina ögon mötte mina 

vi sprang igenom ängen 

vi var så fria. 

 

En tid jag aldrig kommer glömma 

en plats med min älskling

som jag alltid kommer att minnas. 

 

 

 

 

Copyright: Arnela Arre Kurbegovic

(2020 - 04 - 22)

 




Fri vers av Arnela
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-22 09:42



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig önskan. Härliga minnen
2020-04-22

  vakendrömmar
Jättefint! Första versen/stycket är fantastisk, står sig fint som en enskild dikt.
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela