Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting visar sig

Det osar om kropparna

Humantermiken stiger
ur folkhaven

Fågelfolket
breder sina vida vingar,
i psalmer och lufthav

Bokstäverna rasslar
i tillstängda situationer

Vackra ord ligger spända;
redo till utfall:
Invasiva tankar
i svartsynerna

Katedralerna blänker
svarta
i sina insiktsfulla gudlösheter

På väg till något
spricker dagen

Tio fingrar
söker samhörighet

Avlägsenheterna
anar varandras ödsligheter

Vattenpölarna blänker himmel
på promenaden

Allting visar sig




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-04-22 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP