Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
persikogryning


Budbäraren


Målad
av någon
lätt på hand

Över en
himmel trött

Liknas vid
den kärlek

som du sällan
mött

Persikolen
och röd
mot din hud

Nalkas nu
gryningen
med bud

Om något
du bara anat
än

Den dag
som ska
komma sen




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-22 10:41



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Varsamt, mjukt och vackert!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP