Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT SOLEN

En dag

med ansiktet uppåtvänd

Tankar im livet här och nu

Tankar om gårdag

Tankar om morrondag

vart sträcker sej den

 

En dag med ansiktet

uppåtvänd

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-22 10:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Om man håller huvudet högt är det nog lättare att se möjligheterna...fin uppmaning...
2020-05-02

  Minkki VIP
Fint att se Din text, Maj-Lis! Vi vänder ansiktet uppåt, idag sol här i öster
2020-04-22

  ULJO
Njut så länge det går.
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP