Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilen

Under grenarna
kröp det fram
den allra vackraste
av fjärilar
Var det meningen
att vi skulle se den
Om vi inte sett den
skulle dess skönhet
aldrig upptäckts
Vi skulle heller inte
känt till dess existens
Är det vad vi söker
att få se något nytt
och vackert
Vi ser oss omkring
och upptäcker att överallt
finns det




Fri vers av Krengan
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-22 11:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja över allt finns skönhet! Fint frammanat till oss läsare! Fjärilar är själsliga!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Krengan