Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiss IV

 

 

 

nattens klarhet

dess längtan och dess rädsla

 

i gröna ögon dunkeldjupa

som regndagshimmels fåror

och blickstillheten outsläckligt fästad

 

ett ord bara

och människas håglösa skugga...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-22 15:04



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
jag kan endast så kallat skriva under det Jenny Leine så vackert uttrycker
2020-04-25

  Agrippina
Detta är vackert och fängslande.
Scritto eccellente!
2020-04-24

    ej medlem längre
Dina ord ger bildens gäckande skuggor djup och liv och jag bara fascineras av din känsla för nyanser och skiftningar, ditt poetiska öga som lyfter fram världen i ett nytt ljus.
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP