Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


P

Skrev detta under en molande tryckande tandvärk .. på en slutning vid Västraskogen  ... då man kände sig riktigt låg!


Det var vackert men blåsigt väder ,lite folk ute dessutom.. å en olycklig snubbe på en stubbe .. som kände sig bortglömd av den han älskar... IMP... gäsp vad trött jag är!


 


 


"Påsk äggen."


Där ute skuttar något omkring.


Högt är fjolårets strån, blekta brunbrända.


En sammansmältningen av vårens färgkarta,


ludna toppar sticker upp längs de vaggande


till prasslande brunbrända höst strån.


Herr hare som tittar upp har färg med sig ,


med sin lilla korg med små ägg han sprider färg ..


 


Ägg av magisk karaktär ...


 


Till en fröken med stil och känslighet.


———




Prosa (Fabel/Saga) av danne //
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-22 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //