Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om drömmar om kärlek

Utan kärlek skulle jag klara mig
För ditt märke i mitt hjärta
Får mig att inte förlora dig

En dag reser jag mig
Lämnar gårdagen över till dig
Med famnen full av...

Nattlig flykt utan tankar
På dagens lykt
Så börjar vi alla om igen

Lever som om det börjar om
Från dröm till dröm
Och en fruktan att vakna ur en...




Fri vers av Arvast
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-22 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast