Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är bra att vara kung


conan härskaren


jag driver mina vänner in i kross
och hör mina kvinnors klagorop
jag är en grävande spion förstås
säljer mig min själ för ett scoop

jag får inte på mig mina blåjeans
för hålet i handen är förskjutet
ditt k är jävligt b herr g, hot beans
torrt på fisk men jag är torsk på lut

jag är kass på blanka, självklart
bison har en plan, världen är hal
tio för tusen, vaskar en skål start
hur många blåbär sänker blåval




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-04-22 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd