Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du behöver bara vara


körsbärsjubileum för roadkill


gräver grav för staplad bang
smyger undan för en första kyss
molnblod heter min pandang
ett sto med biliös sang
hon rider marigt på en syss

i drömmen låg en tredje lunga
stuvat undan av en driftig mö
gyllene blad får luft och tunga
att värmlandsvisan sjunga
för riddar kato, grace a dieux








Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 148 gånger
Publicerad 2020-04-23 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd