Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Du och jag
Tillsammans varje dag
Snart jag blir din fru
Och då blir du min man ju
Sedan följer resten av vårt liv
Hoppas livet inte tar stora kliv
För mycket tid och äventyr
Det vill vi ha jag och du




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-23 09:29



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken härlig dikt i kärlekens namn! Stort lycka till!
2020-04-23

  AndLou VIP
Stort lycka till!
2020-04-23

  Öknens Ros VIP
Grattis o lycka till! :-)
2020-04-23

  ULJO
Grattis till kärleken och lycka till.
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP