Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk om

Tänk om jag kunde vara 16 igen
Bara fullt med möjligheter
Känna att hela livet är framför mig
Men utan taggtråden i mitt hjärta




Fri vers av Arwen85
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-23 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85