Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårens gåvor

njuter maskrossallad, varje dag
nässelsoppa, javisst
ramslök till stekt ägg
mynta och citronmeliss till te

jag plockar liten bukett vitsippor
minns plötsligt min barndom
syster och jag, i skogen, på våren
mamma som glad tar emot buketten...




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-23 13:51



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jättefin grön och härlig dikt :-)
2020-04-27

  bibbi ahrnstedt
Vackert och ett fint minne
2020-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att få och ge av det som växer i naturen, både till nytta och glädje.
2020-04-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Vårens gåvor både till mage och lyst, skriver du så fint om.
2020-04-23

  Kungskobran VIP
Jag plockade gullvivor till mamma hon blev så glad
2020-04-23

  KattenKin VIP
Så fint! Du är dig alltså lik, redan som barn hade du förstått att njuta och ta tillvara på vad skog och mark bjuder på! Livsglädje och livsvisdom i samma presentpaket. :)
2020-04-23

    Lena Staaf VIP
Denna frikostiga natur! Vad är alla prylar på stormarknaden emot den? Fint skrivet av dig.
2020-04-23

  ULJO
Vilken fin text om vårens gåvor. Finn smycket ätbart om man vill.
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP