Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOSTADSBRIST - tanka

En vilsen geting

på jakt efter bosättning

kollar på tomtmark

hörn under altanbordet

för litet till stor billa

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-24 18:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Då är det väl bara att leta vidare...trevlig tanka...
2020-05-02

  Öknens Ros VIP
Låt oss hoppas den hittar ett bra ställe att bosätta sig.
2020-04-25

  Feliaxel VIP
Inte lätt att hitta rätt
2020-04-25

  DavidM VIP
Stämningsfull bild från de viktiga pollinatörernas värv.
2020-04-24

    Max Poisé
Wow..tack för den!
2020-04-24

  Onomatoprofet VIP
man kanske ska bygga ett gettefallshus åt den?
2020-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om bostadsbrist som även drabbar djuren!
2020-04-24

  Magdalena Eriksson VIP
frän tanka. ska minsann första skriva en jag mä!
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP