Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ombyte förnöjer


när personligheten kapsejsat
är det svårt att vinna gehör hos sitt ego

då kan man skylla på konstruktionsfel
och reklamera hela skiten
eller så gör man det bästa av situationen
med risk för att tappa greppet
om sitt verkliga jag

men vad fan …
ombyte förnöjer




Fri vers av Klint
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-23 14:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland luktar ett ego av någon sorts olja under armarna, och då kan en undra var det och 'alla ord' emanerar...
2020-04-25

  Ulf D VIP
"är det svårt
att vinna gehör
hos sitt ego", humor och en fin insikt och distans till det svåraste vi har att göra med, oss själva.
2020-04-23

  Nils-Robert
Riktigt kul avslut på ett allvarligt ämne
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint