Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över djupet



Jag gled över djupet
fäste krampaktigt
blicken på himlen
medan djupet blev djupare
i sig självt, som utbyggnader
i ett övergivet hus
Det finns en föreställningsvärld
och en verklighet därunder
Vad flyr du från min vän
ensam på ytan?




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-23 14:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Jag åker snålskjuts på din förunderliga glimmande värld - TACK!
2020-04-29

  KattenKin VIP
Fint skrivet, tycker väldigt mycket om din dikt.
2020-04-29

    Max Poisé
Verklighetens bibel...snyggt diktat!
2020-04-23

  Kungskobran VIP
Jag flyr från verkligheten den ger mig kalla kårar på ryggen
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor