Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väckarklockan II

kände mig svag, rentav bräcklig imorse
hur skulle jag möjligtvis klara dagen
med dess upp och ner gångar
med alla vassa kanter
mitt sunda förnuft gjorde att jag inte lät rädslan styra mig
men imorgon vaknar jag på nytt med nya rädslor




Fri vers (Fri form) av eugenie
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-23 16:18



Bookmark and Share


  Koloristen
Tydlig bild. Bra.
2020-05-04

  Lars Thorelli VIP
Egenupplevd rädsla är ganska starkt förknippad med ren överlevnad. Marie Curie lär ha yttrat för länge sedan:" Det du skaffar dig kunskap om behöver du inte längre känna rädsla inför".
2020-04-24

  Levina Storåkern
och ny smärta. Det finns så många vassa kanter i en dag
2020-04-24

  Domenico VIP
Ett sunt förnuft är något allt för få är begåvade med...en tillgång och en styrka i livets cirkulära gång...
En frisk premiärtext - Välkommen!

2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

eugenie

Senast publicerade
Till K
Väckarklockan II
* Se alla