Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cv 19

Give me a break
Virus snake
Du väcker
Känslor
Som knäcker
Människor
Sänker
Kränker
Behaviour
Är inte bra
Det blev inte som
Hälsomyndigheten sa
Bla bla
Bla bla




Fri vers av Dito VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-23 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP