Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt

Det är alldeles grönt
och vitsippigt
Fjärilar i allsköns färger
jagar varandra
mot intensivt blå himmel
Luften är lätt att andas
och stegen är fjäderlätta
ackompanjerade av fågelsång
I solens ljus
mjuknar livet
Själen sträcker ut sig
på solvarma klippor




Fri vers av Jojo
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-23 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo