Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan


Vänta på svar från stumma skyar
Tålmodigt går klockan från sekund till sekund
Livets väg ger svaret efter man gått den
Alltid denna ordning, eller oordning,
välj själv.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Nordlander VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-23 21:36



Bookmark and Share


    Lolita95
Precis vad jag behövde läsa i min stund i väntan utifrån känslan jag fick av att läsa, tack :)
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP