Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen gräver min grav idag

Jag ville säga alla fula ord jag kunde
Jag ville skrika ditt namn
Jag ville riva sönder barken och sparka upp gräset
Jag ville kasta en stock i sjön
Pissa på blommorna
Jag ville peka finger åt himlen och spotta på marken
Ingen gräver min grav idag




Fri vers (Fri form) av CorneliaMalva
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-23 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CorneliaMalva
CorneliaMalva