Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en jobbarmacka, kaffe, och sambandet mellan kaffet och en fotbollssång.


Till råga på allt!

Hon tog fram sin procedur.
Dvs. Hon gjorde den.
Hon tog fram sin macka av rågtyp, med en stor bit smält ost, och sitt kaffe med grädde, en kopp. En Cafe` Au Lait.

Hon tänkte på det ; Au Lait, men vänta...
Var det inte O Le` OLe` O le` som omnämndes i den där fotbollssången, som hon inte hade för vana att lyssna på, då hon inte var intresserad av fotboll?
Hur kunde hon se ett samband mellan kaffets Au Lait, och fotbollslåtens Ole`?
Jo...
Hon tog de båda orden/Ljuden med betydelse i munnen, och stavade dem ljudligt där hon satt, med sin macka och kaffe, med sin sedvanliga procedur, att ta det lugnt vid dessa varor, och att samtidigt sätta igång att jobba!




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-04-24 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim