Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte tid, ändå är det all tid jag har!

Jag har inte tid...
Att ta mitt skrivande på allvar.
Jag skriver när jag kan.
Är det den allvarsamma leken, detta?

Men jag skriver med glädje,
detta har jag inte problem med; Kim M Kimselius!
Och jag har glädje av din bok, med nästan samma namn.

Men när ska jag ha tid?

Jag väntar på stunder, av ett annorlunda liv.
När min dotter blivit äldre.
Under tiden;
Tar jag tillvara på att det inte finns så mycket tid...
Men att ändå värdesätta den tid som blir...
Och då följa passionen...
Och sätta mig ner att skriva!




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-24 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim