Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evig väntan...

 

ännu en natt 

mitt hjärta längtar efter dig

tills det blöder 

 

ännu en dag

lever här ensam med dig

 

ännu en gång

snurrar universum sakta 

runt oss

 

ännu en vacker saga

hungrar efter

ett fullkomligt

slut

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-24 16:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Är det inte så att vi som människor alltid väntar och längtar efter mer, efter något annat...men det ligger väl i vår natur...fin text som sätter igång tankarna...
2020-05-02

  Blomma-Stjärna VIP
så är det, ja, så måste det vara, en vacker saga hungrar efter ett fullkomligt slut - och är beredd att vänta i en evighet...
sorg och värme, skönhet och styrka
2020-04-25

    Max Poisé
Oj vad vackert vännen...mycket behaglig att läsa...
2020-04-24

  Quasimodo
Mycket längtan och saknad här i nattens mörker!
2020-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och längtansfullt.
Bra skrivet.
2020-04-24

  Nils-Robert
Så känslosamt, så sorgset. Hoppas en ny dag, en ny tid stiger upp.
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One