Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev till Porto utan porto

Handskrivet med versaler och gemener,

på parfymerat och randat ark,

där avsändaren utrycker längtan,

och en passion så stark.

Adressaten vandrar oroligt omkring,

med en klump i magen som tär,

var det trots allt bara en sommarflört,

var hen aldrig på riktigt kär.

Någonstans ligger brevet övergivet i en korg,

utan porto inget brev bara evig sorg.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-24 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver