Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läste några äldre texter jag skrivit och bestämde mig för att publicera vissa.
Denna skrevs den 13/5-2006, när jag hade en dyster period...
Bilden är tagen utav mig själv och föreställer mig under denna perioden.




Ensam

Varför är jag så här?

Snälla någon, håll om mig.

Jag känner mig så rädd, så liten och så ensam.

Tänk om det bara är hormonerna?

Nä, jag vet inte.

Jag vill bara vara ensam, or do I?

Jag tror inte att jag mår så bra...inte för tillfället iallafall.

Jag vill ha Erik här. Nu.

"Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar"

Mamma, jag är så ledsen. Jag är så liten. Kom och rädda mig.

Det gör ont i kroppen och jag känner mig så liten.

Någon...hjälp?




Övriga genrer av DEVOTCHKA
Läst 1067 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-08 22:32



Bookmark and Share


  Raven X
jag har såna här kännsler hela tiden...jag är själv mords benägen...jag läser och skriver dikter för att må bätre och jag gilar den här dikten jävligt mycket
2006-10-28

    NoMi F
Hjärteskärande skrivet
ja du så kan det kännas
i livet i bland
Hoppas bara inte för ofta
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

DEVOTCHKA
DEVOTCHKA