Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina sista kort

Över kullen, på andra sidan, där gräset vilar, stannar min blick
Människorna bakom mig väntar otåligt
Jag kan höra de häftiga andetagen
De är trötta på att förlora
Mitt beslut måste fattas nu
Hyser de tillit?
Det är oviktigt, ordern är min
Gräset gör mig stilla
Men jag vet
Jag har endast mitt sista kort att spela




Fri vers (Fri form) av Shaida
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-24 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shaida
Shaida