Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till och med drottningen är ödmjuk inför gudarna

Ser mig omkring, var är jag?
Det är mycket grönt, bänkar
Ser upp, solen är stark, himmelen klar
Kan jag få svar uppifrån
Men tror jag ens
Varför vänder jag mig dit
Aldrig sneglar jag när lyckan är övervägande
Jag har inte rätten
Kanske tror jag ändå




Fri vers (Fri form) av Shaida
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-24 08:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara en Gud.
Det är den allsmäktige Guden Herren Jesus Kristus.
Välsignat vare Hans namn!
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Shaida
Shaida