Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Humlegården

 

Humlan flög

tappat vinge

liksom smög

lämnat binge

 

sågs vårtrött

på list krocka

av trä bemött

i väckarklocka

 

tid för säsong

via surr jäktar

sött på språng

fånga in nektar

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-25 06:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Lite ledsen i ögat, lilla humlan då... Fin rörande berättelse!
2020-04-30

  överlevaren VIP
Fint fångat om ett flygfä!
2020-04-25

    Lena Staaf VIP
Rar dikt med fokus på en vingbruten humla. Och därmed tankar på hur man reder sig i livet när vingar skadats.
2020-04-25

  Öknens Ros VIP
Hur flyga med en vinge? Lifta med kompis? Fin liten dikt om envingad humla!
2020-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP