Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför skynda på

varför skynda på
när livet är här
passa på när du kan fånga
varje ögonblick

dagen kommer tids nog
så varför skynda på
du behöver inte ha så brått
du unga
du som har livet framför dig

ta vara på allra första gången
ögonblick

när det går så fort livet
du kommer komma dit
där du undrar
varför du hade alltför
bråttom med livet
med alla saker du ville göra




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-24 10:20



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Långsamhetens lov.
2020-04-25

  Nils-Robert
Carpe diem !
2020-04-25

  ULJO
Inledningen på din text säger så mycket. Tack för det.
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77