Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt ligger i betraktarens öga


Synvilla(afrikanskt tygstycke)


Fosforgröna
och svarta
ränder

Skarpskurna
stiliserade mönster

Är vassa spjut
inkastade
över gräsplanens
lersprickor

Zebraränder

Ett afrikanskt tyg

Eller bara helt
enkelt
en fotbollsplan

Allt ligger
i betraktarens öga




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-24 10:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om att allt inte är vad det synes vara (eller så mycket mer)
2020-04-24

  DavidM VIP
En dikt som bjuder in till flera perspektiv på en och samma gång.
2020-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Vive le Afrique!
2020-04-24

    Max Poisé
Det är ju det som är själva grejen...att från vårt öga kan något till synes ointresssant påminna om storslagenhet...det är poetiskt om något!
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP