Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
heeej hej! jag har nyss insett aatt jag tycker det är kul att skriva poesi och göra om låt texter till poesi, så här är låten december av kent i poiesi form! tar gärna emot kritik osv.


kroppar som blir för trång

september: och jag fattar ett svårt beslut, min nedräkning börjar nu

Oktober: och jag håller din hand så hårt, jag kan förbli ditt spöke om du vill, du vet att jag aldrig skulle vända ryggen till.

November: och vi avslutar sagan snart, inget du vet att mina lögner inte ens är svar.

December: möt min blick en allra sista gång innan jag lämnar min kropp som blivit för trång.




Övriga genrer av alva könberg
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-24 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alva könberg