Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du ...


älskog


i din närhet hittar jag ljuva företeelser
för alla mina sinnen
allt annat förefaller obetydligt

som din röst när vi älskar ...
så mjuk och full av åtrå
när du viskar mitt namn

som dina varsamma
men ändå krävande händer
när du utforskar min känslighet

som smaken av begär
i den djupa kyssen
av liv och njutning

som dina ögon när vi möts
i det magiska ögonblicket

när allt är över
insuper vi älskogsdofterna




Fri vers av Klint
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-24 17:23



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fina rader om det finaste fina
2020-04-25

  lodjuret/seglare VIP
Ack, stundom infinner sig ord...
2020-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint