Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
språkval


Gränser/ord

Så maskerade
är orden

som ansikten
ingen ännu erfarit

Som erfarenhet
någon väljer
att stänga inne

eller känsliga
och lätta att ha
sönder

Var sparsam
eller helt öppen

så viktiga är orden
så betydelsefulla
kanske

Att inga beslut fattas
eller respiter ges

Så dolda bakom
låtsad likgiltighet
sårad stolthet
ärrade minnen

Så smärtsamma
är orden

men också så
eteriskt flyktiga
och förflugna

Bara i tystnaden
finner orden
mening

Efter en stunds
vila




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-24 17:31



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så fint uttryckt.
Text som skrivits kan också vila, för att sedan kunna ses med nya ögon.
2020-04-24

    Max Poisé
Känner igen mig fullständig. Så många gånger som rätt ord letas inne i hjärnbiblioteket. Många texter ligger i väntan på det just rätta...
Bra beskrivet i en högst kompetent text!
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP