Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 juni 2019

Jag har hittat
koden du sökte
till gömda världar
det som fastnat

Ska vi spela
om allt igen
I ett dån av
kyrkoklockor

Men finns det
körer tillräckliga
att vi två
andas samma syre




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-24 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig