Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Changing of the Guards


Hur stavas den här stunden?

Blyertsen stavar hellre raspet
av jaktplanen från Vidsel

Jag stavar minnet
av Kaliningrads ljudpoeter
och låter kroppen agera funktionär

Blicken svävar i ögonhöjd

Dagen sorterar mina tankar

Det förevarande står i dörröppningen
och väntar,
medan minnet gör upp
med simturerna i femtiometersbassängen
på SMU i Dallas 1978 med Judy
och Bob Dylans tarotepos
Changing of the Guards




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-04-24 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP