Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans vi går

 

 

Dagarna varma och fyllda av sol.
Nätterna kalla precis som i fjol.
Häckar blir gröna och träd skjuter skott.
Glömd är nu vintern och allt som är grått.

Leende vaknar vår vackra natur.
Omöjligt är det att då vara sur.
Kom med på en vandring bland blommor och blad.
Det sorgsna försvinner och du blir så glad.

Trots oron i världen vi framåt kan se.
Vi vet det går över och sen kan vi le.
Dagarna kommer och dagarna går.
Vi hjälper varandra så gott vi förmår.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 787 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-05-02 10:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Innerligt fint!
2020-11-24

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
så vackert hoppfullt och härligt flyt!
2020-07-11

  Chawa VIP
Ett gott rimsmide!
2020-05-06

  Anya VIP
Åhh vilken pärla i bunden form. Bra med förhoppningar om bättre tider.
2020-05-06

  Olof Lagerhorn VIP
En vårbäck som ger oss glimtar
av ljus och hopp.
2020-05-05

  Eva Helene VIP
Åh så fint och inspirerande i ord och bild!
2020-05-04

  Niliboy
Mycket fin dikt å mycket väl rimmat, som en julskinka!
2020-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vår fina natur och hur viktigt det är att vi tar hand om och hjälper varandra!
2020-05-04

  Syrran77
Oh, så vackert!
2020-05-03

  Rise Little One
Naturen är vår bästa vän...
Älskar dina texter speciellt sådana med naturen som tema <3
2020-05-02

    Max Poisé
Gott tempo i denna! Klart ljuset är vår viktigaste och lojalaste vän:-)
2020-05-02

  Larz Gustafsson VIP
"Vi går hand i hand
genom okänt land
Men snart är den dagen här
när vi får lämna våldets värld
och gå till landet där
evig frid och vila är"

2020-05-02

  Öknens Ros VIP
Förtröstansfullt om våren och livet.
2020-05-02

    Ken Cassel
Vackra tankar har du, vännen
Fint...
2020-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Förtröstansfull och uppmuntrande dikt i vårskrud.
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP