Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 juni 2019

När alla tankar
rör sig om dig
ett tag
din adning

När fanskapet
strörtar rakt
finns du där
långväga men ändå där

När vi andas
samma syre
för många
kilometer ifrån




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-24 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig