Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är

Jag är en liten hjärna med hjärta
kopplad till andra -
Jag undrar ibland över koreografin
som vi dansar -

Nu har min man beställt;
Stora boken om ekonomi
Stora boken om filosofi
Stora boken om psykologi

Vi har tid att läsa
samtalar gärna
om vad som händer
mellan länder

Vad kan vi påverka
vad innebär det
att vi är vi ?





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-25 00:54



Bookmark and Share


  ULJO
Inte fel att förkovra sig i viktiga frågor.
2020-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text, vi kan påverka genom att vara aktiva, både som medlemmar i föreningar och organisationer och som enskilda personer.
2020-04-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Lärande är aldrig bortkastat oavsett ålder! Intressant dikt med stort innehåll.
2020-04-26

  Salvation Pepper
Alltid en god idé, att vara på lärandets väg.
2020-04-25

  KattenKin VIP
Fin liten text med stora frågor. Ja vad det innebär vet nog bara var och en, men påverka kan vi absolut både i grupp och som enskild.
2020-04-25

    Lena Staaf VIP
Vi påverkar nog mer än vi tror. Genom att söka kunskap, ifrågasätta, diskutera med andra.
2020-04-25

  Kungskobran VIP
Vi kan åtminstone påverka våra tankar
2020-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP