Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystade rösters eko

Låt de tystade rösternas
eko
ljuda som ljuvlig sång
ge dem kraften åter
att beröra ännu en gång




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-25 08:55



Bookmark and Share


  Briza media
Vackert och innerligt. Mycket mening mellan få ord.
2020-05-02

  morgonstjärna VIP
Riktigt fint
2020-05-02

  Lottie Ålhed VIP
Vackert!
2020-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP