Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Skrivandets Tyranni (2-ords prosapoem)

Skriva.
Riva.
Skriva.
Riva.
Skriva.
Riva.
SKRIVA.
RIVA.
SKRIVA!
RIVA!
SKRIVA!!!
RIVA!!!
SKRIVA!SKRIVA!SKRIVA!SKRIVA!SKRIVA!SKRIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVA!RIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.


skriva...
Bunden vers (Annat versmått) av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-02 12:51Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Tack för kommentarer!
2020-05-05

  lodjuret/seglare VIP
En spansk författare 'Hundra år av ensamhet' hette boken. Kan ha varit Marquez. Han påstod att av allt han skrev, 97 procent han kastade i papperskorgen. Nu har en del människor ingen papperskorg, men en dator brukar ha en mapp med det ordet...
2020-05-04

    Klipparen
wow! Vilken känsla!
2020-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Ett annat rim: Överdriva.
2020-05-02

    ej medlem längre
Så känns det ibland, men skriv på! Eller riv om du måste. Är en del av skrivandet...
2020-05-02

  Björn Björkegren/Blue Bear
Riva?
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear