Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmiddagspladder


Dammig är våren, allt syns!
Ljuset avslöjar din person.
Golvvärmen värmer ännu, fast lite brutalt.
Ett öppet fönster mot allt det gröna,
sköna?
Både vill och inte.
Ambivalenta tankar fyller mitt sinne.
Är jag ute, eller inne, eller bäggedera?

Hursomhelst, i morgon är en annan dag
och i hjärtat finns en längtan till det,
jag så väl behöver, men inte alltid vill.

Är det, det som brukar kallas;
att finnas till?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-25 12:43



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
"Att finnas till" - svårt att veta vad det är ibland, även mitt i den berusande våren. Tack för dina goda ord!
2020-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP