Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikuismer25apr20

När man har sitt på

det torra kan man unna

sig våta drömmar.

 

Det kräver många

tårar innan vi har en

egen ocean. 

 

Även hyenan

har sin fläckar och zebran

sin långrandighet.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-25 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP