Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet, eller vad det nu är

När det är varken svart eller vitt
Himmel eller helvete
När vi bara är
Du
Jag
Nära men så långt borta
Känner din värme
Men kylan gör sig påmind
Det rosenröda skimret försvann
Men knackar åter på min dörr

Är det detta som är livet?




Fri vers (Fri form) av Lisa Sjögren
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-25 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligheten och fantasin tycks leva i olika spår. Tyvärr. Också jag knackar på men denna dörr förblir stängd.
2021-02-12

    Max Poisé
den grå vardagens förbannelse...
bra skrivet!
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Sjögren