Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Systrarna talar

Jag reser mig upp, jag går
ut ur rummet

Jag vill inte, jag går

Nerför trappen, fram, till
en plats


Dagen är ett spel med impulser

Kroppen är ett bottenläge
med ut- och ingångshål,
gravitationsplågat

en tillbakahållen kraft
i fem verkligheters valörer


Systrarna talar, bär
sina skidor
upp runt stallet, ut

gårdstunet

Olikfärgade band
är
orden

Fladdrande kvinnoklanger,
böneflaggor utan böner,



verklighet

ett virrvarr av ordbyten böljande
på de klingande klangerna




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-26 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP