Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten har gått en smula i spagat privat...


Nurimmat vare här 2020 04 26





Hur skall icke boll o puck nu få vila,
tidigare spelare just ila,

en förlängd konstpaus kanske i alla de sporter,
förut fanns det av alla de sorter,

men lagspel är ej längre en fluga,
de får väl hemma lira gura och blåsa fuga...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2021-04-09 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP