Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tankar. eget taget foto hemma vid..


Skatten

Vid skogsbrynet utanför

solens glänta

där har jag hittat skatten.

 

Där hoppar jag på regnbågen

som fungerar som en rulltrappa

och jag glider iväg. 

 

För att hoppa i och sätta mig

till rätta i karlavagnen

och ta mig över cosmos

 

för att träffa dig

i Venus dragnings kraft.

 

Där älskar vi

 

Det är det som är

regnbågens skatt.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-26 14:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint diktat till ett vackert foto...
2020-05-02

  bibbi ahrnstedt
Tack, härligt att tas med till kosmos.
2020-04-26

  lodjuret/seglare VIP
En får verkligen hoppas att pennhållaren serveras varma fiskar.
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP