Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger

Röda trådar genom ett ljus.
Blå koppar liggande i en vask.
Gröna växter intill fönstret.
Vita bordsdukar i blomformat.
Svart ink utspillt på papper.
Gula gummistövlar vid dörren.
Orange anka som i badkaret inte kväker.
Rosa rosetter hängande på lillans ryggsäck.
Lila lågor utsträckta inom eldstaden.
En vardag i regnbågsskimmer.
Utanför är den grå gatan stänkt i vattendroppar.




Fri vers av Eros Elton VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-26 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP