Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konspirationera eller ränka


fakirer utan publik


mina fötter ligger nakna
så bind en fälla i din karantän
hedonisterna dör lustglädjade
om dom får en bättre stund privat

vi är just amnesiskt vakna
frihetens stad sover sapfiskt vän
orpheus, min blåslampa vädjade
vänd ryggen mot din käraste kamrat




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-26 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd