Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gullvivan

Vårens budbärare
bär sina spröda
små klockor
som ängens drottning

Iklädd den vackraste
av färger
inväntar hon
gökens ankomst

Längtans alla toner
vibrerar med
vindens andetag




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-26 16:40



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Den är verkligen jättefin, lätt och luftig, som en dag om våren.
2020-05-02

  Klint
klingar en vårlik symfoni
2020-04-29

    ej medlem längre
Så vacker o innerlig känns som en befriande vårvind och nytt tag om anden...
2020-04-29

    carinamnm
Vackert!
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP